Tjenester

Grunnarbeid, planering og sprenging

Vi utfører grunnarbeid til hustomter, garasjetomter og andre tomter.  Vi planerer og sørger for at utgangspunktet er det aller beste før byggingen tar til.

Vi utfører sprenging- alt fra små garasjetomter, til større industriområder, veier og parkeringsplasser. Enten det er en stor stein som står i veien, eller et større område som for eksempel en hustomt. Sikkerhet står i fokus hos oss når vi arbeider med sprenging.

Graving og montering av kummer

Vi utfører det meste innen gravearbeid, enten det er i hagen for deg som privatperson, eller på byggeplassen til din bedrift. Enten det er en times jobb, eller et større prosjekt- vi ønsker å være ditt førstevalg for å få jobben gjort.
Byrkjelo Maskin monterer også alt av kummer i alle typer og størrelser. Ta kontakt med oss for detaljer.

Septik / drenering

Vi utfører drenering og graving for nedlegging av septiktank. Vi sørger for at dette blir gjort på forskriftsmessig måte, og etter til enhver tid gjeldende lovgivning.

Drenering er en av våre viktigste tjenester – mange får problemer med fuktskader i grunnmurene sine pga. dårlig drenering i grunnen rundt boligen. Vi sørger for at dette ikke blir et problem ved nybygg, og ordner god drenering på eksisterende eiendommer der dette har blitt et behov.

Vann / Kloakk

Byrkjelo Maskin utfører også alt av arbeid innen kloakk og vann. Nedlegging av nye rør, reparasjoner av skader.

Spesialtransport og massetransport

Vi tilbyr spesialtilpassede transportløsninger for spesiell last. Dette kan være ekstra bred last, lang last eller spesialt ømfintlig last.
I tillegg transporterer vi alt som kan få plass på en lastebil, til bedrifter og private. Grus, pukk, stein, sand, singel, jord og andre fyllmasser. Vi transporterer også hageavfall og lignende avfall.

Veibygging, riving og muring. Vi lagar alle typer natursteinsmurar

Vi tar på oss veibyggingsoppdrag, og alt av riving av hele eller deler av bygningskonstruksjoner. Alle prosjekter utføres etter gjeldende regler og krav – slik at det ikke forekommer skader på bygningsmasser eller personer.

Brøytetjenester og strøing

Om vinteren tilbyr vi rimelig brøyting og strøing av glatte veier. Våre sjåfører har lang erfaring, og vi sørger for trygge veier der vi har ansvar. Av dei større oppdragsgjevarane våre finn vi Tine SA avd Byrkjelo, Best Byrkjelo og Byrkjelo Vassverk SA.

Vi har nyleg signert 5 års avtale om vintervedlikehald av fylkesvegane i Breim og over Utvikfjellet. Denne kontrakta startar opp i oktober 2023.

Om oss

Byrkjelo Maskin AS ble etablert i 1949, og ble i 1980 et AS. Vi har Sentralgodkjenning klasse 2, ADK 1 og Sprengningssertifikat

Tjenester

Alt fra grunnarbeid, planering og sprenging til Brøytetjenester og strøing. Se alle våre tjenster

Referanserprosjekter

Se våre referanseprosjekter

Vi holder til i Byrkjelo, Sogn og Fjordane, og tar oppdrag i Nordfjord og Sunnfjord samt i Møre og Romsdal.

Om oss

Vi er et entreprenørfirma du kan stole på – vi har både lang erfaring fra arbeid på kraftanlegg i bratt terreng, samt bred erfaring fra kommunale jobber innen VA, vann og avløp.